Slide 1
Assessorament Estratègic
Slide 2
Treballem junts per desenvolupar una estratègia guanyadora per al creixement
Slide 3
Hem treballat amb 7 de cada 10 de les millors empreses hoteleres del món

Assessorament Estratègic Corporatiu

La indústria mundial d’hoteleria es mou ràpidament i les situacions poden canviar d’avui per demà rapidament.

El repte per a qualsevol equip executiu és com gestionar aquest canvi i aconseguir el creixement que els seus inversors i accionistes estan esperant. El vostre èxit es pot reduir si no s’identifica un camí clar. Paralel·lament s’ha d’ assignar correctament els recursos adequats en el moment adequat per executar el pla; No és una tasca gens fàcil quan també s’estigui explotant un negoci.

A Horwath HTL, tenim a la vegada la visió de les tendències turístiques i específiques d’hoteleria i la comprensió corporativa per guiar-vos a través d’aquest procés. La nostra xarxa d’experts arreu del món podem abordar tots els aspectes de l’estratègia corporativa.

Podem configurar una cadena de valor turístic a través d’estratègies turístiques i plans directors d’un país o regió, fins a una ciutat individual o a una destinació. També hem treballat en la planificació i el desenvolupament de milers de projectes individuals a tot el món. Això ens dóna una posició sòlida per donar suport als nostres clients a través del nostre punt de vista basat en el valor que genera associacions amb èxit i allarg termini.

Els nostres serveis corporatius inclouen:

 • Estratègia de creixement
 • Estratègia de mercat
 • Estratègia d’inversió
 • Plans estratègics de negoci i revisions
 • Reestructuració estratègica i operativa
 • Gestió de Recursos Humans
 • Serveis d’assistència transaccional

Màrqueting i vendes
Els clients són cada vegada més exigents, i cada cop són més difícils de superar les seves expectatives en un ecosistema cada vegada més complex. L’hoteleria s’ha digitalitzat ràpidament i el ritme de la revolució tecnològica i digital no s’està alentint; tot al contrari. Ajudem als nostres clients a convertir-se en un usuari més centrat, format i àgil en l’espai digital perquè pugui afrontar els propers reptes abans que succeeixin. Anem més enllà d’un màrqueting pur com un servei a un nivell estratègic i l’ integrem a través d’una organització per donar suport a l’estratègia corporativa global.

Els nostres serveis de màrqueting i vendes inclouen:

 • Estratègia de màrqueting i vendes
 • Estratègia de marca
 • Comercialització digital
 • Desenvolupament de productes i serveis
 • Procediments operatius estàndard (SOPs)
 • Gestió de canals de venda i distribució
Seleccioneu Serveis professionals
Per tipus de client
Per tipus de servei

Casos d'èxit

 • hotel-eurostars-gran-valencia-exterior-
  Valoraciones Hoteleras

  Eurostars suma un nuevo activo a su portfolio en ‘propiedad’

  Eurostars Hotel Company -la división de explotación de Hotusa, que opera bajo las marcas ‘Eurostars’ y ‘Exe’- sigue sumando nuevos activos a su portfolio en propiedad. Hoy, día 13 de junio de 2018, ha firmado la incorporación a su catálogo de inmuebles controlados directamente el ‘Eurostars Gran Valencia’ (5E-110 habitaciones), que acaba de ser traspasado por […]

  Llegiu més
  Canopy of dense cloud forest
  Turisme i Oci

  Tourism Development Plan of the City of Esmeraldas, Ecuador

  Project Description:
  It consists, in one hand, of a series of actions in the urban area contributing to its development and, on the other hand, represents a conceptualitzation of the space Balneario Las Palmas, located along the beach to the port.
  Development of a vision of the city like urban destiny, with a own local history that can show through the cultural events like a visitor generator.

  Project Status:
  Finished

  Llegiu més
  Bilbao_Casos de exito
  Assessorament estratégic, Turisme i Oci

  Estudi de Posicionament i Millora de la Oferta Turística de Bilbao

  Descripción del proyecto:
  Estudi de posicionament i millora de l’oferta turística de Bilbao, alineant l’enfoc Institucional del Turisme i analitzant el nivell de compliment dels objectius del pla anterior. L’estudi de l’impacte econòmic que suposa la implementació de les línies estratègiques proposades.

  Estado del proyecto:
  Projecte finalitzat.

  Llegiu més
 • modani
  Planificació i desenvolupament

  The Modani Luxury Resort & Spa

  Descripción del proyecto:
  Horwath HTL va ser l’encarregada d’ajudar als promotors d’aquest projecte de reconstrucció de l’hotel, a dur a terme el desenvolupament de serveis i realitzar un estudi de viabilitat per , planificant i dissenyant l’ús de l’entorn cap un grup exclusiu dels membres de The Resort & Spa Modani de luxe (133 habitacions ).

  Estado del proyecto:
  El projecte es troba actualment sota refinancició.

  Llegiu més
  spain-barcelona-hotel-vela
  Assessorament estratégic, Planificació i desenvolupament

  W Hotel Barcelona – Hotel Vela

  Descripción del proyecto:
  La UT va convocar un concurs per la selecció d’un consultor hoteler i Horwath HTL en va resultar l’adjudicatari. Es va realitzar un estudi de mercat de Barcelona i del destí en particular per a poder conèixer els millors conceptes que es podien desenvolupar sobre la nova bocana del port de Barcelona, ubicació de l’hotel.

  Estado del projecto:
  Projecte finalitzat.

  Llegiu més
  melia
  Assessorament estratégic, Gestió d'Actius, Intel·ligència Cultural, Valoració

  Villaitana Wellness, Golf & Business Resort

  Descripción del proyecto:
  Projecte desenvolupat sobre un sol de 1,600,000m². Es tracta d’un high-end resort, que suposava una inversió inicial de 140 milions d’euros que inicialment havia de portar a terme el grup Starwood Hotels & Resorts

  Estado del proyecto:
  En l’actualitat el projecte compleix amb el pla de negoci previst.

  Llegiu més
 • mallorca
  Assessorament estratégic

  Complex Hoteler Calas de Mallorca

  Descripció del Projecte:
  Es tractava d’un complex dels anys 70 a primera línia de mar, de categoria quatre estrelles i 875 habitacions que amb el pas del temps havia quedat obsolet. Dos dels seus edificis van baixar a categoria tres estrelles i el tercer va estar a punt de baixar a una estrella, quedant-se finalment amb dos.

  Estat del Projecte:
  Finalitzada la reforma integral del primer edifici s’ha aconseguit un increment en la venta d’habitacions de dos dígits durant el primer any.

  Llegiu més
  noria
  Turisme i Oci

  La Noria de Sevilla

  Descripció del Projecte:
  El treball encarregat a Horwath HTL va ser el d’ajudar als promotors d’aquesta atracció turística, de gran importància a la ciutat de Sevilla, a dur a terme una revisió independent del seu pla de negoci abans de l’apertura imminent de l’atracció.

  Estat del Projecte:
  La Noria va obrir l’any 2015 i a dia d’avui es troba activa i en ple funcionament.

  Llegiu més
  ss-abba
  Gestió d'Actius

  Abba Granada Hotel

  Descripció del Projecte:
  Hotel de quatre estrelles i 136 habitacions reformat a l’any 2009 i situat a 300 metres de l’estació de tren de Granada, al costat del parc universitari de Fuente Nueva i la Universitat de Granada.

  Estat del Projecte:
  Actualment es troba en curs.

  Llegiu més
Veure tots els projectes