Slide 1
Planificació i desenvolupament
Slide 2
Més de 12.000 estudis de factibilitat completats a nivell mundial.
Slide 3
Independentment del problema, Horwath HTL trobarà la solució.

Planificació i desenvolupament

Disposar de l’estudi de planificació i desenvolupament és fonamental per a qualsevol projecte d’hoteleria, turisme i oci. El nostre equip internacional d’experts utilitzarà la seva experiència en projectes, investigacions de mercat i capacitats analítiques per ajudar-vos en totes les etapes del procés.

Podem descobrir oportunitats de negoci, recomanant el concepte i el producte idoni que donarà forma a tot el seu potencial.
Identifiquem oportunitats de desenvolupament, i recomanem el concepte i producte que faran que el projecto aconsegueixi el seu màxim potencial.

Estimant els fluxos de caixa del projecte, podem comprovar la viabilitat financera d’aquest. També podem formular una visió dels potencials rendiments d’inversions basats en una anàlisi detallada del rendiment futur del mercat, els atributs competitius de la propietat i els punts de referència operatius i financers locals des de la nostra base de dades.

Els promotors, els operadors, els bancs i els inversors es basen en els nostres informes per a una avaluació imparcial de la viabilitat del projecte, mentre que el nostre treball serveix de base per als avantprojectes arquitectònics, per a la selecció d’operadors adequats i per a la creació de marques i estàndards que abanderin un projecte.

Els nostres serveis de planificació i desenvolupament inclouen:

 • Informes de valoració
 • Planificació de projectes de destí i de gran escala
 • Programa de facilitats
 • El milor ús i el de més qualitat
 • Selecció de l’empresa hotelera i negociació de contractes
 • Anàlisi de turisme macro
 • Estratègia d’entrada al mercat
 • Estudis de viabilitat econòmica i de mercat
 • Conceptualització del producte
 • Capitalització de projectes i estructuració financera
 • Valoració de sòls
 • Planificació estratègica
Seleccioneu Serveis professionals
Per tipus de client
Per tipus de servei

Casos d'èxit

 • hotel-eurostars-gran-valencia-exterior-
  Valoraciones Hoteleras

  Eurostars suma un nuevo activo a su portfolio en ‘propiedad’

  Eurostars Hotel Company -la división de explotación de Hotusa, que opera bajo las marcas ‘Eurostars’ y ‘Exe’- sigue sumando nuevos activos a su portfolio en propiedad. Hoy, día 13 de junio de 2018, ha firmado la incorporación a su catálogo de inmuebles controlados directamente el ‘Eurostars Gran Valencia’ (5E-110 habitaciones), que acaba de ser traspasado por […]

  Llegiu més
  Canopy of dense cloud forest
  Turisme i Oci

  Tourism Development Plan of the City of Esmeraldas, Ecuador

  Project Description:
  It consists, in one hand, of a series of actions in the urban area contributing to its development and, on the other hand, represents a conceptualitzation of the space Balneario Las Palmas, located along the beach to the port.
  Development of a vision of the city like urban destiny, with a own local history that can show through the cultural events like a visitor generator.

  Project Status:
  Finished

  Llegiu més
  Bilbao_Casos de exito
  Assessorament estratégic, Turisme i Oci

  Estudi de Posicionament i Millora de la Oferta Turística de Bilbao

  Descripción del proyecto:
  Estudi de posicionament i millora de l’oferta turística de Bilbao, alineant l’enfoc Institucional del Turisme i analitzant el nivell de compliment dels objectius del pla anterior. L’estudi de l’impacte econòmic que suposa la implementació de les línies estratègiques proposades.

  Estado del proyecto:
  Projecte finalitzat.

  Llegiu més
 • modani
  Planificació i desenvolupament

  The Modani Luxury Resort & Spa

  Descripción del proyecto:
  Horwath HTL va ser l’encarregada d’ajudar als promotors d’aquest projecte de reconstrucció de l’hotel, a dur a terme el desenvolupament de serveis i realitzar un estudi de viabilitat per , planificant i dissenyant l’ús de l’entorn cap un grup exclusiu dels membres de The Resort & Spa Modani de luxe (133 habitacions ).

  Estado del proyecto:
  El projecte es troba actualment sota refinancició.

  Llegiu més
  spain-barcelona-hotel-vela
  Assessorament estratégic, Planificació i desenvolupament

  W Hotel Barcelona – Hotel Vela

  Descripción del proyecto:
  La UT va convocar un concurs per la selecció d’un consultor hoteler i Horwath HTL en va resultar l’adjudicatari. Es va realitzar un estudi de mercat de Barcelona i del destí en particular per a poder conèixer els millors conceptes que es podien desenvolupar sobre la nova bocana del port de Barcelona, ubicació de l’hotel.

  Estado del projecto:
  Projecte finalitzat.

  Llegiu més
  melia
  Assessorament estratégic, Gestió d'Actius, Intel·ligència Cultural, Valoració

  Villaitana Wellness, Golf & Business Resort

  Descripción del proyecto:
  Projecte desenvolupat sobre un sol de 1,600,000m². Es tracta d’un high-end resort, que suposava una inversió inicial de 140 milions d’euros que inicialment havia de portar a terme el grup Starwood Hotels & Resorts

  Estado del proyecto:
  En l’actualitat el projecte compleix amb el pla de negoci previst.

  Llegiu més
 • mallorca
  Assessorament estratégic

  Complex Hoteler Calas de Mallorca

  Descripció del Projecte:
  Es tractava d’un complex dels anys 70 a primera línia de mar, de categoria quatre estrelles i 875 habitacions que amb el pas del temps havia quedat obsolet. Dos dels seus edificis van baixar a categoria tres estrelles i el tercer va estar a punt de baixar a una estrella, quedant-se finalment amb dos.

  Estat del Projecte:
  Finalitzada la reforma integral del primer edifici s’ha aconseguit un increment en la venta d’habitacions de dos dígits durant el primer any.

  Llegiu més
  noria
  Turisme i Oci

  La Noria de Sevilla

  Descripció del Projecte:
  El treball encarregat a Horwath HTL va ser el d’ajudar als promotors d’aquesta atracció turística, de gran importància a la ciutat de Sevilla, a dur a terme una revisió independent del seu pla de negoci abans de l’apertura imminent de l’atracció.

  Estat del Projecte:
  La Noria va obrir l’any 2015 i a dia d’avui es troba activa i en ple funcionament.

  Llegiu més
  ss-abba
  Gestió d'Actius

  Abba Granada Hotel

  Descripció del Projecte:
  Hotel de quatre estrelles i 136 habitacions reformat a l’any 2009 i situat a 300 metres de l’estació de tren de Granada, al costat del parc universitari de Fuente Nueva i la Universitat de Granada.

  Estat del Projecte:
  Actualment es troba en curs.

  Llegiu més
Veure tots els projectes