Slide 1
Valoració de l'hotel
Slide 2
Experts i professionals, hem realitzat més de 5000 valoracions hoteleres a tot el món

Valoració de l’hotel

Informes professionals

Des d’un sol actiu fins a la seva cartera distribuïda en diversos països, els experts de Valoració de l’empresa Horwath HTL proporcionaran una valoració independent i justa. Tenim experts amb l’acreditació RICS i MAI que han estat treballant en mercats des de fa molts anys i disposen d’una enorme base de dades i de coneixement.

Els actius hotelers, com ara hotels i complexos turístics, són un tipus de béns immobles complexos, amb un valor significatiu de l’ús del sòl en funció del seu rendiment operatiu. El seu compliment és susceptible a majors fluctuacions del mercat, problemes d’ubicació, de gestió complexa i alta inversió de capital comparat a altres immobles, com ara oficines o locals comercial. Per això, la valoració dels actius hotelers requereix una comprensió especial del mercat i experiència. Actualment, Horwath HTL és l’expert líder en la indústria , reconegut pels principals propietaris d’hotels i operadors per optimitzar les seves rendes d’inversió.

Utilitzem una diagnosi complex de valoració de fluxos d’efectiu (DCF) reconegut com a estàndard pels inversors en la indústria de l’hoteleria. Des de la nostra experiència, els inversors utilitzen els costos de reemplaçament i les comparacions de vendes només com referències secundàries. El procés de valoració del DCF implica una revisió exhaustiva del mercat, la quantificació de la demanda del mercat actual i futura i, sobretot, la projecció del possible potencial operatiu i financer futur d’una propietat basat en l’avaluació dels seus atributs i característiques competitives. Les taxes de descompte basades en les tendències d’inversió vigents i els costos mitjans ponderats del deute i l’equitat s’apliquen als fluxos d’efectiu net previstos i s’agreguen per obtenir el valor actual de la propietat. Sovint, també identifiquem les potencials possibilitats associades al reposicionament estratègic a través de rebranding i / o millores de capital per obtenir un valor que reflecteixi el rendiment òptim d’un actiu.

Les valoracions d’actius Horwath HTL es consideren independents, justes i reconegudes per a:
Compradors, inversors i fons d’inversió: per a l’adquisició o venda de propietats individuals o carteres

Propietaris i promotors: per a l’ordenació de l’estructura, el finançament o l’alienació d’actius

Bancs i institucions de finançament:  per a la revisió prèvia a l’hipoteca o les situacions de treball i insolvència

Els nostres serveis de valoració inclouen:

 • Valoracions de gestió hotelera i franquícies
 • Recursos d’avaluació d’impostos immobles i testimonis experts en tribunals
 • Testimoni de valoració d’experts per a execucions hipotecàries i fallides
 • Finalitat dels comptes: valoracions anuals de forma simple i realitzades per a diversos operadors i propietaris d’inversors.
 • Factibilitat: estudis realitzats a tot el món sobre la viabilitat de l’hotel en les conversions de nous desenvolupaments i les operacions existents
 • Testimoni Professional / Revisions de lloguer / Renovacions d’arrendaments – actuant en nom dels propietaris i arrendataris, així com els inversors i asseguradors.
Seleccioneu Serveis professionals
Per tipus de client
Per tipus de servei

Casos d'èxit

 • hotel-eurostars-gran-valencia-exterior-
  Valoraciones Hoteleras

  Eurostars suma un nuevo activo a su portfolio en ‘propiedad’

  Eurostars Hotel Company -la división de explotación de Hotusa, que opera bajo las marcas ‘Eurostars’ y ‘Exe’- sigue sumando nuevos activos a su portfolio en propiedad. Hoy, día 13 de junio de 2018, ha firmado la incorporación a su catálogo de inmuebles controlados directamente el ‘Eurostars Gran Valencia’ (5E-110 habitaciones), que acaba de ser traspasado por […]

  Llegiu més
  Canopy of dense cloud forest
  Turisme i Oci

  Tourism Development Plan of the City of Esmeraldas, Ecuador

  Project Description:
  It consists, in one hand, of a series of actions in the urban area contributing to its development and, on the other hand, represents a conceptualitzation of the space Balneario Las Palmas, located along the beach to the port.
  Development of a vision of the city like urban destiny, with a own local history that can show through the cultural events like a visitor generator.

  Project Status:
  Finished

  Llegiu més
  Bilbao_Casos de exito
  Assessorament estratégic, Turisme i Oci

  Estudi de Posicionament i Millora de la Oferta Turística de Bilbao

  Descripción del proyecto:
  Estudi de posicionament i millora de l’oferta turística de Bilbao, alineant l’enfoc Institucional del Turisme i analitzant el nivell de compliment dels objectius del pla anterior. L’estudi de l’impacte econòmic que suposa la implementació de les línies estratègiques proposades.

  Estado del proyecto:
  Projecte finalitzat.

  Llegiu més
 • modani
  Planificació i desenvolupament

  The Modani Luxury Resort & Spa

  Descripción del proyecto:
  Horwath HTL va ser l’encarregada d’ajudar als promotors d’aquest projecte de reconstrucció de l’hotel, a dur a terme el desenvolupament de serveis i realitzar un estudi de viabilitat per , planificant i dissenyant l’ús de l’entorn cap un grup exclusiu dels membres de The Resort & Spa Modani de luxe (133 habitacions ).

  Estado del proyecto:
  El projecte es troba actualment sota refinancició.

  Llegiu més
  spain-barcelona-hotel-vela
  Assessorament estratégic, Planificació i desenvolupament

  W Hotel Barcelona – Hotel Vela

  Descripción del proyecto:
  La UT va convocar un concurs per la selecció d’un consultor hoteler i Horwath HTL en va resultar l’adjudicatari. Es va realitzar un estudi de mercat de Barcelona i del destí en particular per a poder conèixer els millors conceptes que es podien desenvolupar sobre la nova bocana del port de Barcelona, ubicació de l’hotel.

  Estado del projecto:
  Projecte finalitzat.

  Llegiu més
  melia
  Assessorament estratégic, Gestió d'Actius, Intel·ligència Cultural, Valoració

  Villaitana Wellness, Golf & Business Resort

  Descripción del proyecto:
  Projecte desenvolupat sobre un sol de 1,600,000m². Es tracta d’un high-end resort, que suposava una inversió inicial de 140 milions d’euros que inicialment havia de portar a terme el grup Starwood Hotels & Resorts

  Estado del proyecto:
  En l’actualitat el projecte compleix amb el pla de negoci previst.

  Llegiu més
 • mallorca
  Assessorament estratégic

  Complex Hoteler Calas de Mallorca

  Descripció del Projecte:
  Es tractava d’un complex dels anys 70 a primera línia de mar, de categoria quatre estrelles i 875 habitacions que amb el pas del temps havia quedat obsolet. Dos dels seus edificis van baixar a categoria tres estrelles i el tercer va estar a punt de baixar a una estrella, quedant-se finalment amb dos.

  Estat del Projecte:
  Finalitzada la reforma integral del primer edifici s’ha aconseguit un increment en la venta d’habitacions de dos dígits durant el primer any.

  Llegiu més
  noria
  Turisme i Oci

  La Noria de Sevilla

  Descripció del Projecte:
  El treball encarregat a Horwath HTL va ser el d’ajudar als promotors d’aquesta atracció turística, de gran importància a la ciutat de Sevilla, a dur a terme una revisió independent del seu pla de negoci abans de l’apertura imminent de l’atracció.

  Estat del Projecte:
  La Noria va obrir l’any 2015 i a dia d’avui es troba activa i en ple funcionament.

  Llegiu més
  ss-abba
  Gestió d'Actius

  Abba Granada Hotel

  Descripció del Projecte:
  Hotel de quatre estrelles i 136 habitacions reformat a l’any 2009 i situat a 300 metres de l’estació de tren de Granada, al costat del parc universitari de Fuente Nueva i la Universitat de Granada.

  Estat del Projecte:
  Actualment es troba en curs.

  Llegiu més
Veure tots els projectes